Karjeras pasākums “Konditoru profesijas noslēpumi”

  • 20190221_135255
  • 20190221_135529
  • 20190221_135534
  • 20190221_135539
  • 20190221_135545
  • 20190221_135551
  • 20190221_140037
  • 20190221_140042
  • 20190221_140049
  • 20190221_140054
  • 20190221_140211
  • 20190221_140302
  • 20190221_140533
  • 20190221_140653
  • 20190221_140712
  • 20190221_140925
  • 20190226_141213
  • 20190226_141325
  • 20190226_141353
  • 20190226_141430

2019. gada februāra mēnesī 5.klašu skolēniem notika pasākums “Konditoru profesijas noslēpumi”, kas norisinājās projekta “Karjeras atbalsts profesionālās un vispārējas izglītības iestādē” (Nr.8.3.5.0/16/I/001 ) ietvaros.

Pasākuma mērķis bija iepazīties ar konditora profesiju un ikdienas darba pienākumiem. Nodarbības laikā skolēni ieguva izsmeļošu informāciju par konditora profesijas darba specifiku, tās pozitīvajiem un negatīvajiem aspektiem, ikdienas darba pienākumiem, kā arī par konditora izglītības, prakses iespējām,  nepieciešamajām  iemaņām un  prasmēm, lai varētu strādāt pārtikas ražošanas jomā. Skolēni darbojās arī praktiski, kur ieguva praktiskās iemaņas konditorejas izstrādājumu noformēšanā: dekorēja un noformēja konditorejas izstrādājumu, izmantojot dažādus noformēšanas  materiālus un paņēmienus – pārtikas krāsas, glazūras, mastika u.c. Izglītojamie izrādīja neviltotu interesi gan nodarbības teorētiskajā daļā, atbildot uz dažādiem jautājumiem un uzdodot tos, gan arī praktiskajā daļā, kur atklāja kā tiek radīti gardumi un paši izmēģināja radīt kaut ko garšīgu un skaistu!

 

Pedagogs karjeras konsultants

Kristīne Rimša

You may also like...