EIT Food Karjeras diena!

  • EIT Food Karjeras diena Latvijā_14.oktobrī_vizuālis

Īsi pirms Pasaules pārtikas dienas, “EIT Food Hub Latvia” sadarbībā ar RTU Zinātnes un Inovāciju centru un Agrolats Grupu aicina Tevi ņemt dalību izglītojošā ekskursijā uz Baltijā lielāko, mūsdienīgāko saimniecību «Agrofirma Tērvete», kas norisināsies 14. oktobrī!

Jauniešiem būs iespēja satikt uzņēmumu pārstāvjus, lai vairāk uzzinātu par pārtikas nozares izaicinājumiem un viņu ikdienu – no personāla vadības, produktu vadības un inovācijām līdz biogāzes ražošanai no kūtsmēsliem un lauksaimnieciskās izcelsmes pārpalikumiem, lai no tās ražotu elektrību un siltumu. Dalībniekiem būs iespēja arī reālā vidē novērot zinātnes un tehnoloģiju lietojumu, kā arī apritīguma principu darbību pilnā ražošanas ciklā no lauksaimniecības un ražošanas līdz pēcapstrādei.

14.oktobrī pl. 11.30 dalībnieki RTU mentoru pavadībā ar organizētu transportu dosies no RTU Zinātnes un Inovāciju centra, Ķīpsalas iela 6, uz «Agrofirma Tērvete», Tērvetes pagasta Kroņaucē, kur satiks uzņēmuma pārstāvjus, dosies ekskursijā, ieturēs pusdienas un pl. 16.30 dosies atpakaļ uz Rīgu.

Aicinām dalībai pieteikties vidusskolēnus un skolotājus līdz 12. oktobrim, aizpildot anketu https://ej.uz/EITFoodKarjerasDiena2022 Braucienam tiks izvēlēti 30 skolēni un 10 skolotāji no Latvijas, izvērtējot pieteikumus un motivāciju dalībai.

Pasākums paredz, ka tiek segti arī sabiedriskā transporta ceļa izdevumi (no dzīvesvietas uz Rīgu, RTU, Ķīpsalas iela 6 un atpakaļ uz dzīvesvietu), kā arī, pēc nepieciešamības, nodrošināts skolas kavējumu attaisnojošus dokumentus.

Jautājumu gadījumā, lūgums sazināties ar EIT Food Hub Latvija vadītāju – Alina Dolmate, alina.dolmate@rtu.lv vai pa tel. 26714520.

You may also like...