“Ģimnāzijas lepnums” 2023

30.maijā Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas 4.-11.klašu skolēni un pedagogi pulcējās uz 2022./2023.mācību gada noslēguma pasākumu “Ģimnāzijas lepnums”

Pasākumā tika sveikti ģimnāzijas izcilnieki, valsts un starptautisko olimpiāžu laureāti: Rolands Geikins, Anastasija Savicka un Nellija Stepule. Tāpat tika apbalvoti skolēni, kuri ieguvuši godalgotas vietas valstspilsētas posma olimpiādēs, kopumā 11 skolēni ar iegūtām 15 godalgām.

Tika pasniegti diplomi ģimnāzijas nominācijās – “Labākā liecība” par mācību sasniegumiem 2.semestrī, “Izcilības kausi” skolēniem, kuru gada vidējais mācību sniegums ir bijis izcils.  Klases saņēma “Ceļojošās pūces” par augstāko vidējo sniegumu mācībās 4.-6. klašu posmā, 7.-8. klašu posmā un vidusskolas posmā. No izglītības portāla uzdevumi.lv skolēni saņēma diplomus klases TOPā 1.vieta.

Mācību gada laikā ģimnāzijas skolēni ņēma aktīvu dalību dažādās sporta sacensībās, un komandu sportā futbolā un volejbolā iegūtas arī godalgotas vietas valstī, darbojās “Eiropas vēstnieku” programmā, ERASMUS un citos projektos. Par to skolēniem un viņu pedagogiem pateicās ģimnāzijas direktore Olga Burova, pasniedzot apbalvojumus un piemiņas balvas.

Ar muzikāliem sveicieniem uzstājās ģitāristu pulciņa koncertgrupa skolotāja A. Repeļa vadībā un ģimnāzijas instrumentālais ansamblis.

You may also like...